Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌منتخب مردم میاندوآب در مجلس یازدهم گفت: مجلس گذشته مجلسی ضعیف بود که نتوانست به درستی برای رفع مشکلات، ریل‌گذاری کند و امید است که دولت و مجلس نیز دست در دست هم داده و مشکلات مردم را حل و فصل کنند. ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

مهدی عیسی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به انتخاب محمدباقر قالیباف به عنوان ریاست مجلس یازدهم اظهار کرد: از جمله ویژگی‌های وی، خستگی‌ناپذیری و برنامه‌ریز بودن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: قالیباف حتی در دوران شهرداری تهران نیز برای تمامی پروژه‌های خود روزشمار قرار می‌داد و براساس آن برنامه‌های خود را پیگیری می‌کرد و هم اکنون نیز با توجه به اینکه به عنوان ریاست مجلس یازدهم انتخاب شده، برای رفع نواقصات اولویت‌دار مجلس، روزشمار تعیین می‌کند.

‌منتخب مردم میاندوآب در مجلس یازدهم گفت: قالیباف در دوران دفاع مقدس با دست خالی به جنگ با دشمن پرداخت و به همین سبب، نداری و قناعت را در هشت سال دفاع مقدس لمس کرده و از سوی دیگر، در دوران خدمت خود، پیکر بی‌جان نیروی انتظامی را بازسازی و همچنین شهر تهران را آباد کرد.

وی با اشاره به اینکه قالیباف با کارنامه درخشان گذشته خود، یادگار دفاع مقدس بوده و امید خدمت بیشتر از سوی وی به ملت ایران می‌رود افزود: از سوی دیگر از محمدباقر قالیباف انتظارات بسیاری وجود دارد و امید است که جایگاه نمایندگان را به خود بازگرداند.

عیسی‌زاده اظهار کرد: علاوه بر آن امید است که مجلس یازدهم، موتور محرک دولت را سرعت بخشد و مهمترین مشکلات مردم که رفاه و معیشت و مشکلات اقتصادی است را مرتفع کند.

امام جمعه بوشهر: مجلس یازدهم در تراز انقلاب اسلامی فعالیت کندمحمد حسین فرهنگی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس یازدهم شدمجلس یازدهم باید کمیسیون‌های تخصصی و کارشناسی را احیا کند

وی در ادامه با اشاره به اینکه در انتخابات امروز ریاست مجلس، وفاق و همدلی عیان بود تصریح کرد: قالیباف پس از رای‌گیری، به سراغ تک تک رقبیان خود رفته و از آنها کسب حلالیت کرده و تقدیر و تشکر کرد بنابراین باید ضمن جلوگیری از دودستگی در مجلس، زمینه یکدلی در خانه ملت فراهم شود.

نماینده منتخب مردم میاندوآب در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه باید با تدبیر دولت یازدهم، کارهای عقب مانده مجلس دهم برطرف شود گفت: هم اکنون 15 میلیون جوان در سن ازدواج، هفت و نیم میلیون تحصیل کرده بیکار و چهار و نیم میلیون معتاد در کشور وجود دارد که اعداد قابل توجهی هستند اما امکانات و راه‌حل رفع مشکلات وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه دولت و مجلس باید برای رفع مشکلات مردم دست به دست هم داده و در کنار یکدیگر قرار گیرند اظهار کرد: بی‌شک خدمت به مردمی که در هشت سال دفاع مقدس از کیان میهن دفاع کرده و همواره در شرایط تحریم و نداری، سینه سپر کرده‌اند لازم و ضروری است.

عیسی‌زاده در ادامه با بیان اینکه تا زمانی که کمیسیون‌های تخصصی مجلس یازدهم تشکیل نشود، نمی‌توان به صورت عادلانه در مورد نقاط ضعف و قوت مجلس دهم صحبت کرد گفت: از مرداد یا شهریور امسال با تشکیل کمیسیون‌های تخصصی مجلس، بهتر می‌توان در مورد مسائلی مانند رفاه، اشتغال، صنعت، کشاورزی و راه تصمیم گرفت.

وی در ادامه بیان کرد: بنابر اعتراف نمایندگان مجلس دهم، مجلس گذشته مجلسی ضعیف بود که نتوانست به درستی برای رفع مشکلات، ریل‌گذاری کند و امید است که دولت و مجلس نیز دست در دست هم داده و مشکلات مردم را حل و فصل کنند.

‌منتخب مردم میاندوآب در مجلس یازدهم گفت: اولویت مجلس یازدهم با توجه به مشکلات اقتصادی، بهبود معیشت و رفع بیکاری و ایجاد رفاه و شادابی در بین مردم بوده و امید است با توجه به اینکه بیشتر نمایندگان مجلس یازدهم ولایی، جهادی و انقلابی هستند، بتوان خدمات بیشتری را به مردم ارائه دهند.

انتهای پیام/7548/ش

R7548/P/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برای رفع مشکلات مشکلات مردم دفاع مقدس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد