Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: یکی از اعضای لیست امید با اشاره به اقدام یکی از نامزدهای شورای شهر که لیست امید را تحریف کرده است و اسم خودش را بجای حجت نظری گذاشته است, گفت: این کارها نه تنها بی اخلاقی است بلکه عمل ناپسندیده و پستی است که از لحاظ کیفری می‌توان آنرا پیگیری کرد.

حجت نظری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در مورد لیست امید شورای شهر تهران گفت: در شورای قبل به دلیل نصف شدن ترکیب شورا بین اصلاح‌طلبان و اصولگرایان و با توجه به تعاملاتی که بین قالیباف و برخی از اعضا لیست اصلاح‌طلبان شد؛ او توانست رای بیاورد و همچنان شهردار باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق باعث شد کسی‌که برنامه روشنی برای تهران نداشت بتواند با تراکم فروشی و کارهایی که درآمد شهری پایدار ندارد، شهر را نسیه اداره کند. اتفاقی که چند ده هزار میلیارد تومان بدهی برای شهرداری بوجود آورد و در حوزه مختلف هم نتوانست موفق شود. همانطور که آقای جهانگیری در مناظرات انتخاباتی اشاره کرد شهرداری در تفکیک زباله هم موفق نبود.

این عضو لیست امید برای انتخابات شورای شهر, گفت: شهرداری در کنترل ترافیک و آلودگی هوا موفق نبوده است. طرح ترافیکی را که در نظر گرفته بود با فروش طرح روزانه نقض غرض کرده و بنابراین نتوانست به هدف خود یعنی دور کردن آلودگی از مرکز شهر دست یابد.

او با بیان اینکه در مجموع شهرداری در ۱۲ سال گذشته نتوانسته شهر را اداره کند، اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که در شورای شهر بعدی حتما مورد توجه اصلاح‌طلبان قرار می‌گیرد و خود من هم در صورت راهیابی به شورا پیگیر آن هستم برون‌سپاری وظایف شهرداری به بخش خصوصی است. بخش خصوصی به معنی بخش انتفاعی نیست منظور سازمان‌های مردم نهاد است و ما نیاز داریم از ظرفیت مردم استفاده کنیم.

این حقوقدان بر لزوم مشارکت دادن مردم در تعیین سرنوشت خود تاکید کرد و گفت: اعضا شورای شهر باید بیشتر شود تا بشود توزیع عادلانه منطقه‌ای صورت گیرد و اعضا بتوانند به مناطق نظارت کافی و درخوری داشته باشند. در حال حاضر ۲۱ عضو شورا برای ۲۲ منطقه شهرداری داریم که طبیعتا این اعضا نمی‌توانند کاملا مناطق را زیر نظر داشته باشند. این مساله نیاز به تغییر سیستم انتخاباتی دارد که فعلا مقدور نیست.انشالله با تعاملاتی که با مجلس خواهیم داشت این مساله را نیز پیگیری می‌کنیم.

نظری خاطر نشان کرد: باید در بخش دست‌فروشی به انضباط شهری برسیم نه اینکه دست فروشان را سرکوب کنیم ما نیاز داریم که این قشر را ساماندهی کنیم. طبق آماری که گفته می‌شود حدود ۲میلیون نفر از این طریق امرار معاش می‌کنند. نمی‌شود اینها را بطور فیزیکی حذف کرد. اگر قرار است برای اهالی تهران شغل ایجاد شود باید این قشر را که ما آنها را صاحبان مشاغل کاذب می‌نامیم ساماندهی کنیم و به آنها جهت بدهیم.

او با اشاره به لزوم توزیع آزادانه امکانات، بیان داشت: این طور نباشد که مناطق غنی‌نشین از امکانات بهتری برخوردار باشند اما در مناطق دیگر امکانات مناسب توزیع نشود.

این عضو لیست امید با اشاره مساله جوان‌گرایی در لیست افزود: جامعه به این جمع‌بندی رسیده که باید چرخشی در مدیران صورت بگیرد. زمانی که این بحث مطرح شد تقریبا مخالفان انگشت شماری داشت ولی از زمانی که وارد مصادیق شدیم مخالفان آن بیشتر شد. جوانان باید ار روزنه‌هایی که بوجود آمده استقبال کنند. خود من اگر در لیست قرار نداشتم و می‌دیدم که یک جوان هم سن و سال خودم می‌تواند وارد شورا شود و بعد از آن قادر است به جوانانی کمک کند که آنها وارد بدنه شهرداری و یا با تعاملاتی وارد سیستم دولت شوند حتما از این موضوع استقبال می‌کردم چرا که فکر می‌کردم راهی است که برای هم نسلان من باز شده است.

نظری گفت: اگر در یک جا خودم نبودم ایرادی نیست اما می‌توانم کاری کنم که این راه باز شود. جوان‌گرایی اتفاق لازمی است که باید رخ دهد حتی اگر مخالفانی داشته باشد. بالاخره یک روز باید به این مساله توجه شود. سهمیه‌ای که برای جوانان و بانوان در نظر‌گرفته شده بود بطور کامل تخصیص پیدا نکرد. باید به چهره کهنسال مدیران کمک کنیم.خوشبختانه مخالفت‌هایی که با لیست شنیدم کمتر در مورد سهمیه جوانان و حضور آنان بود. 

این عضو لیست امید برای شورای شهر تاکید کرد: امیدوارم همه برای یک هدف تلاش کنیم و ۲۱ نفر را برای یک هدف انتخاب کنیم و بتوانیم برای آینده جوانان و آینده شهر قدم‌های بهتری برداریم.

نظری با اشاره به اقدام یکی از نامزدهای شورای شهر که لیست امید را تحریف کرده است و اسم خودش را بجای او در لیست گذاشته و در شهر نیز تبلیغات بسیاری با این لیست مجعول کرده است، گفت: این کارها نه تنها بی‌اخلاقی است بلکه عمل ناپسندیده و پستی است که از لحاظ کیفری می‌توان آنرا پیگیری کرد. لیست امید یک برندی است که حقوق معنوی آن برای ستاد ائتلاف اصلاح طلبان محفوظ است  و سوء استفاده از آن قابل پیگیری است. خود بنده هم به عنوان ذی نفع این حق را دارم که طرح دعوای کیفری کنم و حتما نسبت به این شخص طرح دعوا می‌کنم و ایشان در دادگاه باید پاسخگو عمل خود باشد.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /۸ کاندیدای مورد حمایت شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار و تکلیف ۲۴۵ کرسی مجلس آینده مشخص شد، اما سرنوشت انتخابات در ۲۱ حوزه به مرحله دوم موکول شده است

بر همین اساس نیز در ۲۱ اردیبهشت ماه، ۹۰ کاندیدای انتخابات مجلس برای تصاحب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم به رقابت خواهند پرداخت. ۴۵ کرسی ای که ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

رونمایی از ۵ لیست انتخاباتی تهران

روز گذشته؛ پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، تبلیغات مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شد و همزمان با شروع تبلیغات، فهرست مشترک جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) و همچنین لیست اُمنا در تهران هم منتشر شد.

در حالیکه، ۳ حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران نیز در روزهای گذشته کاندیداهای مورد حمایت خود را اعلام کرده بودند.

بررسی فهرست های منتشر شده از سوی ۵ حزب یاد شده، نشان می دهد که در هیچ یک از ۳۲ داوطلب تهران اشتراک صددرصد ندارند. برهمین اساس نیز پیش بینی می شود این دور از انتخابات نیز به مثابه دور اول لیست های انتخاباتی یکدست رأی نیاورند و افرادی از لیست های مختلف وارد پارلمان دوازدهم شوند.

کاندیداهای مشترک در ۶ لیست انتخاباتی

۶ کاندیدا به نام های حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی و علی اصغر پورمحمدی در لیست مشترک شانا-پایداری، حزب جمعیت و فاداران انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران مشترک هستند.

از سوی دیگر، احزاب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران و لیست اُمنا بین ۴ نامزد تهران با یکدیگر اشتراک نظر دارند که عبارتند از؛ احمد نادری، سمیه رفیعی،سید نظام الدین موسوی و مجتبی رحمان دوست.

ابراهیم عزیزی، ابوالفضل ظهره‌وند و زینب قیصری، ۳ کاندیدای دیگری هستند که در لیست احزاب جمعیت و فاداران انقلاب اسلامی، جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران و اُمنا مشترک هستند.

نام محمد سراج و حسین صمصامی تنها در لیست مشترک شانا-پایداری و حزب اُمنا به چشم می خورد و ابوالقاسم جراره و صالح اسکندری کاندیداهای مشترک دو حزب جامعه اسلامی مهندسین و اُمنا هستند.

حمایت شانا و اُمنا از ۸ کاندیدای تهران

در این میان، باید از ۴ کاندیدایی نام برد که فقط مورد حمایت حزب اُمنا قرار گرفته اند. این ۴ نامزد شامل پیمان فلسفی، ریحانه احلاقی، سید مرتضی محمودی و بیژن نوباوه هستند.

محمد سراج، فاطمه قاسم‌پور، زهره طبیب‌زاده و سعید آجرلو ۴ داوطلب دیگری هستند که نامشان تنها در فهرست مشترک شانا - پایداری قرار گرفته است.

* در جدول زیر افتراقات و اشتراکات ۵ لیست انتخاباتی آمده است؛

ردیف

اسامی نامزدهای انتخابات

گرایش سیاسی

آراء در مرحله اول

لیست های انتخاباتی

جمعیت وفاداران

جامعه اسلامی مهندسین

مستقلین واعتدالگرایان

شانا -پایداری

اُمنا

۱

احمد نادری

امنا

۳۰۲.۵۹۰

**

**

**

**

۲

ابراهیم عزیزی

امنا

۲۸۷.۴۲۴

**

**

**

۳

پیمان فلسفی

امنا

۲۷۶.۰۴۱

**

۴

سمیه رفیعی

امنا

۲۷۰.۷۴۶

**

**

**

**

۵

ابوالفضل ظهره‌وند

امنا

۲۶۹.۲۵۷

**

**

**

۶

حسین نجابت

شورای ائتلاف

۲۶۷.۸۹۵

**

**

**

**

۷

عبدالحسین روح‌الامینی

امنا

۲۶۵.۴۸۲

**

**

**

**

۸

محمد سراج

امنا

۲۶۳.۱۷۰

**

**

۹

ابوالقاسم جراره

شریان- امنا

۲۶۲.۹۲۵

**

**

۱۰

زهره سادات لاجوردی

شورای ائتلاف

۲۵۵.۶۲۶

**

**

**

**

۱۱

زینب قیصری

امنا

۲۵۱.۶۷۵

**

**

**

۱۲

علیرضا سلیمی

شورای ائتلاف

۲۴۴.۷۸۸

**

**

**

**

۱۳

زهره طبیب‌زاده

شورای ائتلاف

۲۴۲.۰۶۷

**

۱۴

ریحانه اخلاقی

امنا

۲۴۰.۹۲۷

**

۱۵

صالح اسکندری

امنا

۲۲۷.۲۲۳

**

**

۱۶

محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

شورای ائتلاف

۲۲۶.۶۷۹

**

**

**

**

۱۷

سید مرتضی محمودی

شورای وحدت

۲۲.۱۳۳

**

۱۸

حسن خجسته باقرزاده

شورای ائتلاف

۲۱۶.۱۵۱

**

**

**

۱۹

مهدی عسگری

شورای وحدت

۲۰۵.۴۱۴

**

**

**

۲۰

مجتبی زارعی

شورای ائتلاف

۲۰۲.۶۵۵

**

**

**

۲۱

بیژن نوباوه

امنا

۱۹۷.۳۲۶

**

۲۲

سمیه گلپور

شورای وحدت

۱۹۳.۰۱۶

**

۲۳

علی اصغر پورمحمدی

شورای ائتلاف

۱۹۱.۵۹۰

**

**

**

**

۲۴

علی طهرانی مقدم

شورای وحدت

۱۸۷.۹۵۴

**

۲۵

سید نظام الدین موسوی

امنا

۱۸۴.۴۷۶

**

**

**

**

۲۶

فاطمه قاسم‌پور

شورای ائتلاف

۱۷۶.۱۵۹

**

۲۷

حسین صمصامی

امنا

۱۷۵.۳۷۳

**

**

۲۸

مجتبی رحماندوست

امنا

۱۷۴.۷۳۴

**

**

**

**

۲۹

عطا بهرامی

شورای وحدت

۱۷۳.۹۲۵

۳۰

مهدی شریفیان

امنا

۱۷۲.۳۵۱

**

**

**

۳۱

سعید آجرلو

شورای ائتلاف

۱۶۷.۱۱۴

**

۳۲

غلامحسین رضوانی

شورای ائتلاف

۱۵۸.۲۱۶

**

**

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902153

دیگر خبرها

  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • لیست نهایی جامعه اسلامی مهندسین برای انتخابات مشخص شد+ اسامی
  • لیست جامعه اسلامی مهندسین برای دور دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد | انتخابات در این ۸ حوزه تمام الکترونیکی برگزار می‌شود
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • رونمایی از لیست انتخاباتی شورای وحدت برای تهران+اسامی
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /۸ کاندیدای مورد حمایت شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول